spot_img
25.5 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriBOMBA de la CCR care desființează Protocoalele Secrete

BOMBA de la CCR care desființează Protocoalele Secrete

-

Iata ca astazi in plenul CCR procurorul MP-PICCJ a spus un adevar ce arbtrebui sa determine ca toate probele obtinute in baza protocoalelor clasificate secret de stat sa fie lovite de nulitate absoluta si eliminate din probatoriul parchetelor de catre instantele judecatoresti. Ce a afirmat procurorul in fapt: ca SRI este entitate ce a clasificat protocoalele iar MP doar a acceptat acest fapt si le-a contrasemnat. Deci se recunoaste ca SRI este emitentul actului in cauza si cf legii nr. 182/2002, art.19, entitate ce atribuie prin directorul sau nivel de secretizare documentului referit, a scris pe facebook fostul ofițer SRI Ion Dedu.

- Reclama -

Deci SRI a intocmit continutul protocolului iar MP s-a conformat cerintelor acestuia contrar legilor aplicabile dar si prevederilor art.1alin.4 Constitutia Romaniei privind separatia puterilor in stat. Astfel, SRI a devenit un for decizional asupra activitatii MP-PICCJ si procurorii un instrument sau mijloc tehnic special pt SRI in campul tactic a democratiei din Romania! Cred ca pt CCR acum prin recunoasterea publica a Parchetului General ca protocolul este o initiativa a SRI este doar o formalitate sa declare existenta unui conflict de constitutionalitate si implici nelegalitatea si afectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor aparate constitutional!, mai susține Dedu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...