În exclusivitate pentru site-ul B1.ro, Andreas Hegertun, purtătorul de cuvânt al Mişcării Penticostale din Norvegia, cult din care face parte familia Bodnariu, a făcut o serie de precizări extrem de interesante despre cazul #Bodnariu.

În primul rând, Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a ţinut să sublinieze explicit faptul că “penticostalii nu sunt persecutați de autoritățile norvegiene“, excluzând din start o motivaţie religioasă a acestui caz. În al doilea rând, Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a precizat tranşant faptul căBarnevernet” este o instituţie care acționează în mod corect și nu există suspiciuni privind tratarea diferită a membrilor Mișcării Penticostale față de ceilalți cetățeni. I

ar în al treilea rând, de asemenea extrem de important, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia a ţinut să spună că nu găseşte “niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă.

Cât priveşte cazul concret al familiei Bodnariu, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia nu a exprimat nici o poziţie, în ton cu celelalte autorităţi norvegiene.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?