spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
Acasăhighlight#BodnariuNorway: Penticostalii din Norvegia se spală pe mâini de familia Bodnariu

#BodnariuNorway: Penticostalii din Norvegia se spală pe mâini de familia Bodnariu

-

În exclusivitate pentru site-ul B1.ro, Andreas Hegertun, purtătorul de cuvânt al Mişcării Penticostale din Norvegia, cult din care face parte familia Bodnariu, a făcut o serie de precizări extrem de interesante despre cazul #Bodnariu.

În primul rând, Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a ţinut să sublinieze explicit faptul că „penticostalii nu sunt persecutați de autoritățile norvegiene„, excluzând din start o motivaţie religioasă a acestui caz. În al doilea rând, Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a precizat tranşant faptul căBarnevernet” este o instituţie care acționează în mod corect și nu există suspiciuni privind tratarea diferită a membrilor Mișcării Penticostale față de ceilalți cetățeni. I

ar în al treilea rând, de asemenea extrem de important, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia a ţinut să spună că nu găseşte „niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă.

Cât priveşte cazul concret al familiei Bodnariu, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia nu a exprimat nici o poziţie, în ton cu celelalte autorităţi norvegiene.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img