spot_img
20 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeBode: Românul are o vorbă - „Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi...

Bode: Românul are o vorbă – „Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă”. Dacă te mulţumeşti ca primar doar să administrezi, rezultatul e modest. Aşa s-a întâmplat în multe judeţe administrate de social-democraţi

-

Secretarul general al PNL Lucian Bode a declarat, miercuri la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Dâmboviţa, că sub guvernele liberale a pornit dezvoltarea, prin proiecte majore care au vizat în special infrastructura de transport. El a mai spus că liberalii au demonstrat că au viziune şi a criticat administraţiile conduse de către PSD. „Dacă te mulţumeşti ca primar sau ca preşedinte de consiliu judeţean doar să administrezi ce ai, fără să îţi propui să dezvolţi, rezultatul este unui modest şi aşa s-a întâmplat şi în multe judeţe administrate de social-democraţi”, a afirmat Bode, care a adăugat că „ am demonstrat asta noi, cei din PNL, în judeţe unde nimeni nu şi-ar fi imaginat că vreodată baroni precum Oprişan pot pleca acasă definitiv şi s-a întâmplat asta”.

Secretarul general al PNL a mai spus că liberalii au demonstrat că are viziune şi a criticat administraţiile conduse de social-democraţi, spunând că ei s-au mulţumit doar să administreze nu şi să dezvolte, iar rezultatele au fost unele modeste.

- Advertisement -

„Am demonstrat că avem viziune şi ne dorim ca toate judeţele din regiune să se dezvolte unitar. Românul are o vorbă, dragii mei, «Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă». Mai ţine şi de implicarea de la nivel local şi de strategiile de dezvoltare de la nivel local, sigur dacă acestea există. Dacă te mulţumeşti ca primar sau ca preşedinte de consiliu judeţean doar să administrezi ce ai, fără să îţi propui să dezvolţi, rezultatul este unui modest şi aşa s-a întâmplat şi în multe judeţe administrate de social-democraţi. Dar ce vină au locuitorii acestor comunităţi care se uită cu admiraţie la judeţele cu administraţii performante cum sunt cele conduse de liberali şi speră la mai mult de la comunitatea în care trăiesc pentru ei, pentru familiile lor?”, a completat Bode.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img