spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Zero fonduri europene are Nicuşor

Ciolacu: Zero fonduri europene are Nicuşor

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spunând că acesta are ”zero fonduri europene atrase”. El reclamă ”incapacitatea lui Nicuşor de a avea o discuţie cu Guvernul României, cu miniştrii din Guvernul României, cu ceilalţi primari de sector”.

”Nimeni nu mai discută de incapacitatea lui Nicuşor de a avea o discuţie cu Guvernul României, cu miniştrii din Guvernul României, cu ceilalţi primari de sector. Conduci Capitala României, eşti primarul însumând toate sectoarele. Nu am văzut o şedinţă în care, indiferent de culoarea politică – fiindcă administraţia nu are culoare politică şi trebuie să recunoaştem acest lucru – să stea toată lumea la masă, cu ministrul Finanţelor, ce trebuie construit, ce trebuie văzut, cu ministrul Fondurilor, zero fonduri europene are Nicuşor. Toate fondurile pe care le-a gestionat sunt miliarde de euro atrase de către Gabriela Firea”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv. 

- Advertisement -

Ciolacu l-a criticat pe actualul primar general al Capitalei, spunând că acesta ”a ieşit în această precampanie cu două lucruri fantastice: cu 10 locuri de joacă şi cu 25 de bărcuţe pe Herăstrău”.

Liderul PSD este de părere că ”Bucureştiul are nevoie de un proiect administrativ mai amplu”.

- Advertisement -

El a declarat că gestionarea Capitalei nu se poate face ”decât în cadrul unei echipe”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img