spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga...

Ciolacu: Cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga alegerile

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una ”mai clară şi mai normală”, susţinând că este evident că românii doresc asumări politice clare. El se arată convins că Gabriela Firea va câştiga din nou alegerile pentru Primăria Capitalei. ”Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”, adaugă liderul social-democrat.

Întrebat, miercuri seară, cum a fost posibil ca cel mai mare partid din România să reuşească să propună atât de târziu un candidat pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a făcut trimitere la faptul că Traian Băsescu a câştigat Primăria Capitalei în condiţiile în care s-a înscris în cursa electorală în ultima zi de depunere a candidaturilor. 

- Advertisement -

”Vă aduc aminte de un candidat care s-a înscris în ultima zi şi a câştigat alegerile. Acum, fiecare dintre noi avem strategiile proprii. Cifrele ne arătau foarte clar că trebuie să găsim o persoană, în principiu independentă, pentru o abordare comună împreună cu PNL: cifrele-s una, realităţile sunt cu totul altceva”, a afirmat preşedintele PSD, la România TV. 

El a spus că soluţia de a avea candidaţi separaţi, politicieni, este una ”mai clară şi mai normală” după cele două tentative de a promova independenţi: primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare şi candidatul independent la Primăria Bucureşti. 

- Advertisement -

”Din punctul meu de vedere este evident că românii doresc asumări politice clare şi proiecte clare”, a susţinut Ciolacu, întrebat fiind dacă cele două mari partide renunţă la ideea independenţilor. 

”Gabriela Firea va câştiga alegerile, cu candidatura domnului Piedone, fără candidatura domnului, Gabriela Firea va câştiga alegerile”, a spus Ciolacu. 

Liderul PSD a vorbit şi despre faptul că doreşte o discuţie cu Cristian Popescu Piedone: ”Eu nu cer retragerea domnului Piedone, eu nu am acest drept, să cer retragerea cuiva”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img