spot_img
1.6 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeBode la 147 de ani de PNL: Liberalismul este viu, este o...

Bode la 147 de ani de PNL: Liberalismul este viu, este o stare de spirit care trebuie întreţinută atât între noi, dar şi în societate. Vom reuşi acest lucru dacă suntem autentici şi transmitem încredere şi seriozitate în exterior.

-

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, la aniversarea a 147 de ani de la înfiinţarea PNL, că partidul „are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltării”. „Liberalismul este viu, este o stare de spirit care trebuie întreţinută atât între noi, dar şi în societate. Vom reuşi acest lucru dacă suntem autentici şi transmitem încredere şi seriozitate în exterior”, a susţinut el.

- Reclama -

„Chiar dacă au fost momente de tensiune internă, chiar dacă vremurile au fost tulburi şi contextele istorice agitate, PNL a reuşit de fiecare dată să răzbată prin istorie şi să construiască solid şi pentru viitor. PNL are vocaţia guvernării, a orientării pro-occidentale şi euro-atlantice şi, totodată, a dezvoltării. PNL este partidul care coagulează elitele româneşti, care captează energiile creatoare şi care generează progres. Avem misiunea de a da consistenţă şi pe mai departe proiectului politic liberal care duce România înainte! Suntem partidul dreptei autentice româneşti care dă tonul în politica românească şi care se identifică cel mai bine cu interesele şi preocupările românilor. Liberalismul este viu, este o stare de spirit care trebuie întreţinută atât între noi, dar şi în societate. Vom reuşi acest lucru dacă suntem autentici şi transmitem încredere şi seriozitate în exterior. Dacă PNL este puternic, România şi românii au de câştigat”, a scris Bode.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img