spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeBode către tinerii liberali: Obiectivul Schengen va fi atins curând

Bode către tinerii liberali: Obiectivul Schengen va fi atins curând

-

Secretarul general al PNL, ministrul afacerilor Interne Lucian Bode, se arată convins că că obiectivul privind includerea României în spaţiul Schengen „va fi atins curând”. În acest context, el le-a transmis tinerilor membri ai PNL că atingerea acestui obiectiv „încheie definitiv procesul de tranziţie”, iar viitoarea generaţie de politicieni va avea un atu şi va trata de pe picior de egalitate orice temă la nivel european.

- Reclama -

„Ne vom bate în continuare pentru proiecte de ţară precum aderarea la spaţiul Schengen sau includerea României în programul VISA Waiver. Sunt două teme majore pe agenda PNL, care ne dorim să fie îndeplinite cu succes în guvernarea liberală. Când obiectivul Schengen va fi atins – şi credeţi-mă, eu sunt convins că va fi atins curând – să spuneţi şi să fiţi mândri că Partidul Naţional Liberal a avut o contribuţie importantă la această realizare. Aderarea la spaţiul Schengen încheie definitiv procesul de tranziţie. Va fi o barieră înlăturată. Voi, ca politicieni liberali, veţi pleca la drum fără a avea povara unor condiţionalităţi, veţi avea un atu psihologic important de a trata, de a fi trataţi de pe picior de egalitate pe orice fel de temă la nivel european. Îndeplinirea obiectivului Schengen, ridicarea MCV vă va da vouă, viitoarei generaţii de politicieni a PNL, o mai mare marjă de acţiune şi de iniţiativă politică”, a spus Lucian Bode sâmbătă, în discursul ţinut la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...