spot_img
16.2 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăAnalizeCiucă: Curajul nu este doar acea manifestare prin care poţi să-ţi...

Ciucă: Curajul nu este doar acea manifestare prin care poţi să-ţi asumi orice

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a vorbit, sâmbătă, tinerilor liberali participanţi la şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal de la malul mării, despre curaj, el transmiţându-le colegilor din organizaţia de tineret că a fi curajos nu înseamnă că îţi poţi asuma orice. „Curajul trebuie să fie foarte bine direcţionat şi curajul trebuie să se manifeste în obiective serioase, în acţiuni responsabile, pentru că doar aşa putem să vorbim deschis despre anumite teme”, le-a spus Ciucă tinerilor.

- Reclama -

„Aveam notat aici, în notiţele de discurs, că cea mai importantă calitate pentru un liberal este curajul. Curajul nu este doar acea manifestare prin care poţi să-ţi asumi orice. Curajul trebuie să fie foarte bine gestionat, curajul trebuie să fie foarte bine direcţionat şi curajul trebuie să se manifeste în obiective serioase, în acţiuni responsabile, pentru că doar aşa putem să vorbim deschis despre anumite teme, doar aşa putem să vorbim deschis despre obiective, doar aşa putem să criticăm, să ne asumăm criticile şi doar aşa putem să ave un dialog deschis prin care toate problemele să fie rezolvate astfel încât împreună că ne asumăm aceste soluţii de rezolvare a problemelor şi să le punem în realitatea practică”,  a afirmat Nicolae Ciucă sâmbătă, la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal care se desfăşoară a un hotel din staţiunea Venus. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...