spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Haideţi să vă spun ceva: eu, dacă mă apuc de...

Rareș Bogdan: Haideţi să vă spun ceva: eu, dacă mă apuc de liderii PSD, am de fiecare ce să vorbesc. Nu o să fac asta şi sper să nici nu fie cazul în următorii şase ani să fac asta, să stăm într-o familie

-

Liderul liberal Rareş Bogdan a comentat sâmbătă, la Prima TV, ironiile liderului PSD Marcel Ciolacu, cu privire la promisiunile privind tăierea pensiilor speciale. „Le consider nişte glumiţe, cred că cineva i le-a scris”, e de părere Rareş Bogdan, care precizează că şi el are lucruri de spus despre fiecare dintre liderii PSD.

- Reclama -

„A fost o recomandare, eu am spus că la 30 de zile după preluarea guvernării suntem obligaţi să tăiem pensiile speciale. Le-am tăiat la 54 de zile, nu la 30, printr-un vot în Parlament. Haideţi să vă spun ceva: eu, dacă mă apuc de liderii PSD, am de fiecare ce să vorbesc. Nu o să fac asta şi sper să nici nu fie cazul în următorii şase ani să fac asta, să stăm într-o familie. O să spun peste şapte ani, mai ales că mai acumulez şi eu informaţii de-a lungul acestei perioade”, a afirmat Rareş Bogdan în emisiunea Insider Politic difuzată sâmbătă de Prima Tv. 

El spune că nu îi plac criticile lui Ciolacu la adresa sa.

„Eu, dacă-mi dau drumul la gură, pot şi şi mai intransigent, pot fi de-a dreptul agresiv sau nesimţit. Dar nu o să fiu niciodată. Le consider nişte glumiţe, cred că cineva i le-a scris fără să se uite – şi eu le-am arătat, le-am tras un pic din perdea să-şi amintească de Victor Ponta şi de momentul în care Victor Ponta era într-o continuă glumiţă în spaţiul public. ŞI a sfârşit printr-o hăhăială pe Bosfor.  Eu nu doresc nimănui lucrul ăsta, doar spun că în România profundă oamenii caută oameni serioşi, nu hăhăială, nu glumiţe. Dacă atât a găsit PSD, să mă atace cu pensiile speciale în trei ani de zile, mai ales că e o chestiune pe care orice om din politică trebuie să şi-o asume să o elimine, pentru că este o aberaţie, pentru că este o nedreptate, pentru că este o nesimţire a vechilor politicieni care au introdus această mizerie în spaţiul românesc. (…) Astea sunt glumiţe şi arată, din punctul meu de vedere, o uşoară frivolitate a unui lider politic. Când vorbeşti de lucruri care deranjează şi sunt nedrepte, trebuie să fii extrem de serios şi extrem de aplicat. Asta e părerea mea.”, adaugă Rareş Bogdan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...