spot_img
22.2 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeBlonda lui Dragnea, CHEIA AFACERII Tel Drum

Blonda lui Dragnea, CHEIA AFACERII Tel Drum

-

Privatizarea Teldrum din 2001 a fost consiliată juridic de Carmen Dan, actualul ministru de interne, este dezvăluirea făcută încă din 7 ianuarie de Evenimentul Zilei.

- Reclama -

În perioada în care actualul ministru de Interne era consilier juridic la Consiliul Județean Teleorman, ne-au povestit personaje din anturajul acesteia, a avut loc celebra privatizare a firmei TelDrum, care a trecut din proprietatea Consiliului Județean la un fost coleg de liceu de-al lui Liviu Dragnea, Marian Fișcuci. Acesta a cumpărat acțiunile Tel Drum la privatizarea din 2001. Cei doi erau amici vechi. Absolviseră împreună, în 1980, Colegiul Unirea din Turnu Măgurele. Fişcuci a cumpărat firma cu 4 miliarde de lei vechi, deşi activul net contabil era de 20 de miliarde de lei vechi. Raportul de evaluare întocmit la vânzarea Tel Drum a avut ca bază de referinţă balanţa contabilă la 30.11.2000, şi nu balanţa sau bilanţul de la 31.12.2000, scria sursa citată.

- Advertisement -

Într-un interviu acordat acum trei ani presei locale din Teleorman, Carmen Dan recunoștea că este fascinată de personajul politic Dragnea: „Îl apreciez pe Liviu Dragnea pentru că el e un om născut să facă administraţie şi politică. Are această capacitate extraordinară. Însă avea un mod practic şi foarte logic de a gândi. E un om născut să facă politică asta şi de asta a şi reuşit să urce atât de sus”. În ceea ce privește rolul femeii în politică, ea crede că sunt apreciate femeile puternice, deși nu se numără printre ele. „O femeie ar trebui să-şi arate puterea mult mai discret, probabil, dar bărbaţii caută întotdeauna să vadă la o femeie – o să folosesc o expresie mai puţin ortodoxă – să vadă că are sânge în instalaţie. O femeie care vorbeşte frumos, pe un ton suav, nu e la fel de apreciată ca una care e mai dintr-o bucată. Eu nu sunt stilul acela, dintr-o bucată.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img