spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriJudecătorul Cristi Dănileț, odă pentru homosexuali: NU există familie tradițională, la români...

Judecătorul Cristi Dănileț, odă pentru homosexuali: NU există familie tradițională, la români era cu incest

-

Nu există un tipic de „familie românească“ și nu există așa-numita „familie tradițională“, susține într-un interviu pentru România Liberă judecătorul Cristi Dănileț.

- Reclama -

 Istoria cuplului românesc – așa cum o știm din scrierile epocilor trecute – este extrem de tristă: soțul era violent și alcoolic, violul conjugal era un fenomen extins, familia era numeroasă și trăia într-un spațiu restrâns. Iar apropierea fizică dintre membri genera desele incesturi, soția era veșnic la cratiță, femeia trebuia să fie virgină în noaptea nunții, o femeie rămasă gravidă, dar nemăritată, era alungată din sat, divorțul era ceva rușinos și excep­țional. Oare la o astfel de familie „tradițională“ vor unii să ne întoarcă, azi?!, afirmă judecătorul.

Ne revoltăm când suntem interceptați de stat, pe motiv că se intră în viața noastră privată, dar, în același timp, cerem statului să reglementeze pe cine să băgăm în pat, mai susține Dănileț.

 Cei care au inițiat acest proiect, ca și cei trei milioane care au semnat, își doresc dispariția homosexualilor. Pe vremea lui Ceaușescu homosexualii erau închiși, consideră judecătorul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...