spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasămediuBlaga, replică la Sibiu despre casa confiscată a lui Iohannis

Blaga, replică la Sibiu despre casa confiscată a lui Iohannis

-

Copreședintele liberal Vasile Blaga a declarat vineri, într-o conferință de presă, întrebat dacă problemele în justiție ale familiei președintelui Klaus Iohannis cu casa de la Sibiu vor afecta imaginea formațiunii, că PNL „este un partid serios, care își face analizele” și se bazează pe oamenii proprii, iar în rest nu e nimic de comentat.

- Reclama -

„Eu știu că este un caz aflat încă în instanță. Nu m-ați auzit nici pe mine, nici pe doamna Gorghiu, pronunțându-ne în nicio situație în care un caz este în fața unei instanțe. Am fost întrebat același lucru, ieri și alaltăieri la o emisiune, vizavi de domnul Dragnea și am spus același lucru: pe mine nu mă interesează despre care cetățean al României este vorba, ce funcție are, dacă o are sau nu o are, legea este una pentru toți. Din acest punct de vedere, oricine are dreptul, pe de o parte să se apere, utilizând toate mijloacele legale, din acest punct de vedere nu avem ce comenta”, a precizat Vasile Blaga, care se află vineri la Sibiu, alături de Alina Gorghiu, pentru lansarea candidațiilor organizației județene a PNL.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a primit cererea de radiere a dreptului de proprietate al familiei Iohannis asupra casei pierdute în instanță anul trecut, au precizat joi, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Potrivit deciziei de miercuri a ÎCCJ, contestația în anulare formulată de familia Iohannis împotriva hotărârii instanței, din noiembrie 2015, prin care cei doi soți au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului, se va judeca la Curtea de Apel Pitești.

Instanța supremă a admis o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului de la Curtea de Apel Brașov la o altă curte de apel din țară, decizia fiind definitivă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img