spot_img
21.7 C
București
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăPoliticaBlaga, atac la guvernul Cioloș: Unii miniștri ar trebui să învețe să...

Blaga, atac la guvernul Cioloș: Unii miniștri ar trebui să învețe să TACĂ

-

Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, la Sibiu, că numai premierul Dacian Cioloș decide cu privire la schimbarea miniștrilor, însă a recunoscut că i-a spus deja șefului Guvernului că este nemulțumit de unii dintre ei care „ar trebui să fie mult mai atenți la modul în care își promovează acțiunile în demnitățile pe care le au”, iar „alții poate că de multe ori ar trebui să învețe să mai și tacă”.

- Reclama -

„Pe de altă parte suntem interesați de performanțele acestui Guvern, chiar dacă nu avem oameni în Guvern, până la urmă principalul partid care va deconta va fi PNL și de aceea i-am spus domniei sale, nu este niciun secret, că unii miniștri ar trebui să fie mult mai atenți la modul în care își promovează acțiunile în demnitățile pe care le au, alții poate că de multe ori ar trebui să învețe să mai și tacă, pentru că am văzut ministrul cel de la Agricultură care a reușit scoată trei năzbâtii pe gură, în trei săptămâni. Ori din acest punct de vedere, i-am și spus, dacă ar fi vorba de un ministru politic, partidul nu l-ar mai fi lăsat a doua zi. Vă vorbesc de PNL”, a mai spus Vasile Blaga.

Copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu se află vineri la Sibiu pentru evenimentul de lansare a candidaților PNL în alegerile locale din județ.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img