spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăExterne#PanamaPapers: Americanii i-au cerut scuze lui Putin, susține Kremlinul

#PanamaPapers: Americanii i-au cerut scuze lui Putin, susține Kremlinul

-

Oficiali din cadrul Administraţiei de la Washington i-au prezentat scuze preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, înaintea dezvăluirilor făcute în cadrul „Dosarelor Panama”, anunţă Kremlinul, fără a oferi explicaţii despre iniţiativa americană, transmite Mediafax.

„Oficiali americani i-au prezentat scuze preşedintelui Vladimir Putin înainte de publicarea aşa-numitor Dosare Panama”, a declarat vineri Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de site-ul agenţiei Tass.

- Advertisement -

Întrebat cine a oferit scuze şi pentru ce, Peskov a precizat: „Preşedintele nu a dezvăluit numele oficialilor americani care au prezentat scuze, astfel că nici eu nu am niciun drept să ofer detalii”, a adăugat reprezentantul Kremlinului.

Vladimir Putin a declarat joi că unii oficiali occidentali îşi permit uneori să fie nepoliticoşi în declaraţiile publice. „Dar deja am primit scuze din partea unor oficiali din cadrul Adminsitraţiei SUA. Nu pentru că le-ar fi ruşine, ci pentru că sunt mai deştepţi decât cei care au făcut acest lucru”, a spus liderul Rusiei, referindu-se la Scandalul Panama.

- Advertisement -

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img