spot_img
11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăAnalizeBelgradul nervos după asasinarea unui sârb în Kosovo

Belgradul nervos după asasinarea unui sârb în Kosovo

-

Președintele Biroului Guvernului Serbiei pentru Kosovo, Marko Djuric, a declarat că uciderea în această dimineață a lui Oliver Ivanovic la Kosovska Mitrovica este act criminal și terorist, care nu trebuie să rămână nepedepsit.

„Aceasta este o încercare pentru ca poporul sârb din Kosovo-Metohija să fie împins în haos; acesta este un atac asupra întregului poporul sârb ca să fie împins în infernul războiului”- a spus Djuric reporterilor de la Bruxelles. Acesta a afirmat că în zilele precedente sârbii „au fost amenințaţi cu un război, fără nicio reacție a comunității internaționale”, şi că au fost mai multe atacuri asupra proprietăţilor lor. „Oricine s-ar afla în spatele acestui act, fie că sunt criminali albanezi sau sârbi, trebuie să fie pedepsiți”, a subliniat Djuric.
Președintele Inițiativei Civice SDP, Oliver Ivanovic, a murit la Centrul de Sănătate din partea de nord a Kosovska Mitrovica, după ce în această dimineață o persoană necunoscută a tras asupra lui mai multe focuri cu un pistol.

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img