spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeȚața Viorica, premierul PSD

Țața Viorica, premierul PSD

-

Liderii CEx au decis noua propunere de premier a PSD în persoana Vioricăi Dăncilă, liderul europarlamentarilor PSD. Ea este originară din Teleorman, unde este numită de presa locală Țata Viorică.

Dăncilă a fost votată cu o singură abținere.

- Advertisement -

Dancila Cristinel, soţul lui ţaţa Viorica, este manager la OMV Petrom de unde încasează anual 3,5 miliarde. Mulţi bani, foarte mulţi, pentru un social democrat din partidul săracilor. Cum vine chestiunea aceasta? Din miliardele făcute peste noapte nu ai cum să-i înţelegi pe cei amărâţi. Totuşi, Viorica Dancila se încăpăţânează şi vrea să fie reprezentanta săracilor, chiar dacă nu a făcut nimic pentru ei, în schimb, pentru dumneaei, cu vârf şi îndesat. Ar fi interesant pe ce cheltuie familia Dancila miliardele! Când spune că munceşte pe rupte pentru binele românilor, trebuie să-i amintim de declaraţia de avere în comparaţie cu sărăcia de la noi, scria Turnu cu Știri.

- Advertisement -

Ea a mai fost în cărți pentru funcția de premier și în vara anului trecut.

”România are nevoie de o femeie prim-ministru, din toate punctele de vedere și vizavi de relaționarea internă, și vizavi de relaționarea externă. O femeie prim-ministru ar fi un ajutor nesperat în plan european pentru România. Eu cred că premierul nominalizat va fi doamna Viorica Dăncilă. Nu am dialog cu dl Dragnea, dar la analiză, efectiv, doamna Dăncilă se califică, în opinia mea, prin relația cu domnul Dragnea, se cunosc de multă vreme, politic, au crescut împreună. Din punctul de vedere al președintelui Iohannis, nu văd cum o poți refuza pe Viorica Dăncilă, dânsa a făcut studiile de inginer, e calificată, nu e profesoară de latină și apoi, CV-ul domniei sale este impecabil, europarlamentar două mandate, obișnuită cu aerul de la Bruxelles, cu sistemul de relații și interese care guvernează Bruxelles-ul, aleasă. Din acest punct de vedere, mi se pare imposibil pentru președintele Klaus Iohannis să o respingă pe doamna Dăncilă. Este o necesitate acest lucru. România trebuie să treacă la stadiul următor, o femeie prim-ministru e necesar la un moment dat în dezvoltarea unei națiuni.” spunea Bogdan Chirieac la Antena 3 în iunie anul trecut.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img