spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
Acasăhighlight#BebelușiE.coli/ Misterele de la Brădet Lactate: ȚAP ÎȘPĂȘITOR?

#BebelușiE.coli/ Misterele de la Brădet Lactate: ȚAP ÎȘPĂȘITOR?

-

Preşedintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat marţi că inspectorii instituţiei au verificat în urmă cu o săptămână firma C din Argeş şi nu au găsit nicio problemă. Ulterior s-a descoperit că brânza produsă de această firmă este contaminată cu E. Coli.

Preşedintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat marţi că inspectorii instituţiei au verificat în urmă cu o săptămâna firma Brădet Lactate din Argeş şi nu au găsit nicio problemă.

- Advertisement -

Șeful DSV Argeș  a declarat totodată că bebelușii NU ar fi fost îmbolnăviți de brânza de la Brădet și că descoperirea E.Coli s-a produs după ce cea mai mare parte din bebeluși ajunseseră deja la spital.

ANSVA confirmă acum că în urmă cu o săptămână nu au descoperit nimic în neregulă la Brădet Lactate.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:#BebelusiE.coli/ RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Şeful DSV Argeş NEAGĂ scenariul de la Bucureşti

Ulterior ANSVSA a descoperit că brânza produsă de această firmă este contaminată cu E.Coli. “A fost verificată de mai multe ori. Ultima oară cred că înainte cu o săptămână şi nu a fost nicio problemă“, a declarant preşedintele ANVSA, Andrei Butaru.

El a spus că, în urma controalelor, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit într-un lot de brânză produsă de firma Brădet Lactate Escherichia Coli, tulpina O26. Butaru a adăugat că acelaşi rezultat l-a avut şi analiza efectuată în carnea de pui descoperită în frigiderul unei gospodării proprii.

Cât priveşte cele două ferme care au furnizat laptele către firma Brădet, acestea “livrează lapte în mai multe părţi. Acum se recoltează probe de acolo. Până în prezent nu am avut probleme acolo. Din două judeţe – Dolj şi Argeş“, a mai declarat preşedintele ANSVSA.

El a respins posibilitatea ca pe piaţă să existe încă produse contaminate cu bacteria E.Coli.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img