Cioloș, numire SCANDALOASĂ la propunerea ministrului Justiției

0
2273

Premierul Dacian Cioloș  a numit la șefia Autoritatii Nationale pentru Cetatenie (ANC) la propunerea Ministrului Justiției, Raluca Prună, o persoană dată afară din această instituție pentru incompetență.

Este vorba de Iulia Malina Ciobanu, sotia procurorului Nelu Ciobanu, actual Director adjunct responsabil cu formarea continua din Institutul National al Magistraturii, fost procuror general al Parchetului Curtii Militare de Apel si fost sef al Serviciului Tehnic al DNA, acolo unde se faceau toate interceptarile, scrie Lumea Justiției.

Premierul Dacian Ciolos prin decizia nr. 77/2016, la propunerea ministresei Justitiei, Raluca Pruna, a numit-o pe Iulia Malina Ciobanu in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie pentru un mandat cu durata de 4 ani, in data de 25 februarie 2016, fara sa tina cont ca in data de 6 noiembrie 2015 aceeasi Iulia Malina Ciobanu a fost revocata dintr-o functie de conducere pe care o ocupa in ANC pentru incompetenta, mai scrie luju.ro.