spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăDezvaluiriAu confundat autoritățile spaniole autorului atacului din Barcelona? Omul a cărui fotografie...

Au confundat autoritățile spaniole autorului atacului din Barcelona? Omul a cărui fotografie a fost distribuită în media NEAGĂ implicarea

-

O persoană care a fost identificată ca fiind Driss Oukabir Soprano a venit joi seară, la secția de poliție a Mossos d’Esquadra a orașului Ripoll (Girona) din Catalunia, unde trăiește, și a raportat furtul documentelor sale. Anterior, poliția a răspândit imaginea persoanei suspectate de atacul terorist de pe Rambla din Barcelona, scrie cotidianul spaniol La Vanguardia.

Omul care a fost prezentat ca Driss Oukabir a explicat agenților care au distribuit fotografia lui în mass-media că i-ar fi fost furate documentele și a spus că la momentul atacului el a fost în Ripoll. Primarul a adăugat că Driss Oukabir este o persoană bine cunoscută în oraș.

Se pare că acestuia i-ar fi fost furate documentele de fratele său mai mic, Moussa Oukabir, rezident în Barcelona în vârstă de 18 ani, dar acesta nu ar fi anunțat furtul.

Anterior poliția spaniolă a anunțat arestarea lui Driss Oukabir Soprano.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...