O poveste cu un polițist de la Circulație mort de beat care făcea control în trafic

0
19

Un politist care a oprit un cetățean sub cetățean sub influența alcoolului a fost dovedit mai beat decât cel pe care îl oprise, scrie Special Arad.

În seara zilei de 6 august 2017, un echipaj de la Secția Poliției Rurale nr. 6 – Beliu, în timp ce efectua patrularea prin localitatea Botfei, a oprit un autovehicol pentru, cică, un control de rutină. Știți cum se face… alcool, centură, ceva țigări… Pentru că agenților (cum spuneam…) li s-a părut că șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, aceștia au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0.90 mg/l alcool în aerul expirat, scrie sursa citată.

Conform procedurilor, polițiștii l-au invitat pe conducătorul auto pentru a se deplasa, toți, la Spitalul Orășenesc Ineu, pentru a-i fi recoltate probe de sânge. În timpul deplasării, cetățeanul surprins băut la volanul unui autovehicol a observat că unul dintre polițiști se află la rândul său sub influența băuturilor alcoolice și a sunat la numărul unic de urgență 112, unde a explicat cele sesizate.În urma sesizării făcute de cetățean, polițistul a fost testat la rândul său cu un aparat etilotest și, surpriză!, rezultatul a fost de 1,25 mg/l alcool în aerul expirat.În concluzie, polițistul Ionel Scrob, care este ajutor al șefului de post din localitatea Cărand, unitate ce aparține de Secția Poliției Rurale nr. 6 – Beliu, era mai beat decât șoferul pe care îl oprise, concluzionează Special Arad.