spot_img
17.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăSpecial“ATENTATELE DE LA PARIS, ÎN CULISELE PUTERII!”, un documentar de excepţie, difuzat...

“ATENTATELE DE LA PARIS, ÎN CULISELE PUTERII!”, un documentar de excepţie, difuzat de B1

-

Chiar în săptămâna în care a avut premiera în Franţa, B1 TV prezintă sâmbătă, de la ora 21:00, un documentar de excepţie despre atentatele care au zguduit Franţa în 2015, în ianuarie la Charlie Hebdo şi în noiembrie, în mai multe locuri din Paris.  

- Reclama -

Documentarul “ATENTATELE DE LA PARIS, ÎN CULISELE PUTERII”, care a înregistrat o audienţă record la lansare, prezintă în detaliu cum au reacţionat oamenii politici francezi imediat dupa atacuri şi care au fost culisele politice în timpul şi după atentatele din noiembrie.

Principalii actori politici care au fost implicaţi în deciziile luate în cursul atentatelor din Paris depun mărturie despre acele momente dramatice, despre stările de spirit prin care au trecut, deciziile dificile pe care le-au luat dar şi despre erorile pe care le-au comis şi pentru care au fost criticaţi de către opinia publică şi mass-media.   Preşedintele Hollande, premierul Manuel Valls, alţi miniştri ai guvernului francez, lideri politici din opoziţie precum Marine Le Pen sau Nicolas Sarkozy, ne oferă perspectiva lor asupra evenimentelor care au îndoliat Franţa.

Telespectatorul român poate vedea detalii necenzurate despre cum au reacţionat autorităţile dintr-o ţară precum Franţa în astfel de situaţii limită şi poate face o comparaţie cu gradul de pregătire al autorităţilor române pentru gestionarea unor momente de acest gen.

Prin imaginile inedite pe care le include, acest documentar permite publicului telespectator să intre în culisele deciziilor luate de oamenii politici francezi după atentatele de la Charlie Hebdo, să afle care au fost strategiile de urmărire a teroriştilor, cum s-a rezolvat luarea de ostatici la Hyper Cacher şi, de asemenea, cum au reacţionat în cazul atentatelor recente din luna noiembrie.

Documentarul “ATENTATELE DE LA PARIS, ÎN CULISELE PUTERII” a fost difuzat în premieră în Franţa de postul de televiziune France 3 luni seara, pe 4 ianuarie, fiind urmărit de peste 2,6 milioane de telespectatori. Acum telespectatorii români au ocazia să vizioneze în premieră pentru ţara noastră acest documentar sâmbătă seara, de la ora 21:00, exclusiv pe B1 TV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img