spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăDezvaluiriApare documentul clasării dosarului lui Iohannis de către Lazăr

Apare documentul clasării dosarului lui Iohannis de către Lazăr

-

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, pentru MEDIAFAX, că va publica în următoarele zile rezoluţia de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, pe care a găsit-o în dosarul de candidatură a procurorului general, Augustin Lazăr.

În replică, procurorul general, Augustin Lazăr, a transmis, vineri, că a cerut de la CSM informaţii privind rezoluţia de clasare a unui dosar ce-l viza pe Klaus Iohannis, despre care Tudorel Toader a spus că a găsit-o în mapa de candidatură şi că nu a fost găsit un astfel de document.

„Am cerut relaţii de la CSM şi mi-au comunicat că la mapă nu a fost identificat un asemenea document”, a precizat procurorul general, Augustin Lazăr.

Decizia vine după ce ministrul Tudorel Toader a declarat miercuri, în declaraţia în care a anunţat că declanşează revocarea procurorului general Augustin Lazăr, că acesta a fost numit de preşedinte fără evaluare, la propunerea ministrului Raluca Prună, dosarul conţinând însă o rezoluţie de clasare ce îl viza pe Klaus Iohannis.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img