Antena 3: Mihai Tudose amenință cu demisia/ REACȚIA LUI LIVIU DRAGNEA

0
213

Potrivit unor informații de ultimă oră, în acest moment este tensiune maximă în PSD.Surse din partidul social democrat spun că, Mihai Tudose a ameninţat că va demisiona, transmite Antena 3.

 Nemulțumirea acestuia a apărut după apariţia sondajului făcut de institutul Avangarde, care arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.
UPDATE: „Eu, în general, nu comentez sondajele pentru că orice sondaj care apare este contestabil. (…) Am mai văzut de asemenea și niște alegații ale unui mare analist și consultant politic, pe care le resping cu hotărâre, că eu aș fi comandat acel sondaj. N-am reușit să înțeleg exact de ce. (…) Din partea mea, nu am nicio problemă în relația cu Mihai Tudose. În schimb, pe mine nu m-a interesat niciodată și nu mă interesează nici acum, între campaniile electorale, cum stă un membru al Guvernului, cum stau eu sau oricine altcineva din Guvern sau din partid. Ceea ce mă interesează: cota pentru PSD să fie înaltă și e înaltă, cota de încredere în programul de guvernare să fie înaltă și e înaltă, și ca programul de guvernare să se implementeze”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.Liderul PSD a adăugat că, în opinia sa, Guvernul trebuie să se concentreze „pe ceea ce are de făcut în cadrul programului de guvernare”.