spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasămediuAntena 3 AMENINȚĂ cu proteste masive în stradă după ce ANAF a...

Antena 3 AMENINȚĂ cu proteste masive în stradă după ce ANAF a anunțat scoaterea sediilor la licitație/ Radu Tudor: Se vor confrunta cu milioane de oameni în stradă/ UPDATE, 22 30: Mihai Gâdea: Cei care ne critică sunt Fasciști

-

Antena 3 a reacționat dur vineri seară după ce ANAF a anunțat într-un comunicat de presă că va scoate la licitație sediile posturilor de televiziune din Băneasa.

CITIȚI ȘI: ANAF: Scoatem la licitație bunurile confiscate de la Antene

- Advertisement -

Prima reacție a fost la ora 19.00 a lui Radu Tudor, care a precizat că milioane de telespectatori vor ieși în stradă pentru susținerea posturilor de televiziune ale familiei Voiculescu.

UPDATE, 22.30: Directorul Antena 1/ Antena 3, Mihai Gâdea, a declarat vineri seară la Antena 3 că cei care critică postul de televiziune sunt fasciști.

- Advertisement -

Guvernanții ee vor confrunta cu milioane de oameni în stradă,  a susținut Tudor. El l-a amenințat direct pe premierul Dacian Cioloș, dar și ANAF.

Domnule Cioloș vă jucați cu soarta dumneavoastră, vă veți confrunta cu telespectatorii noștri în stradă, a spus amenințător realizatorul de la Amtena 3.

De asemenea, Mugur Ciuvică a afirmat că nu este de acord cu scoaterea la licitație a sediilor Antenelor și că vor urma demonstrații în mai multe orașe din țară.

De ce să nu stea Antena 3 cu chirie?, s-a întrebat acesta.

Reacția Antenelor a fost anticipată joi noaptea de Mircea Badea, care a spus că vineri va fi în stradă doar o întâlnire cu telespectatorii, dar că vor urma manifestații de protest.

Antena 3 a organizat vineri după amiază o întâlnire cu telespectatorii în Piața Constituției din București la care potrivit informațiilor postului tv din Băneasa au participat 5000 de oameni veniți conform declarației Oanei Stancu din mai multe orașe din țară.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img