spot_img
27 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasămareAntena 1 și Antena 3, evacuate/ Mihai Gâdea: ”Inspectorii ANAF ne-au spus...

Antena 1 și Antena 3, evacuate/ Mihai Gâdea: ”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”/ COMUNICATUL ANAF

-

Emisia Antena 3 este amenințată, a anunțat Alessandra Stoicescu, luni seară, la emisiunea 100 de minute. ”ANAF și-a trimis agenții să ne scoată din sediu”, a spus Stoicescu, conform antena3.ro.

”Dispuneți o decizie, să plătim chirie sau dați-ne un termen rezonabil în care să ne mutăm”, a solicitat diretorul Antena 3, Mihai Gâdea.

- Advertisement -

”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”, a mai spus Mihai Gâdea, care a completat că o televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.

”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închiere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea.

- Advertisement -

COMUNICATUL ANAF:

„Directia generala regionala a Finantelor Publice Bucuresti, in calitate de organ de valorificare imputernicit conform prevederilor O.G. nr. 14/2007, ca reprezentant al statului roman-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate si trecute in proprietatea privata a statului, libere de orice sarcini, in baza unei sentinte judecatoresti, a notificat astazi,  15.02.2016, in scopul evacuarii, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior mentionate.

Notificarea de evacuare s-a realizat in vederea punerii in executare a sentintei penale nr. 701/26.09.2013, ramasa definitiva prin decizia penala nr. 888/A/08.08.2014, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a Penala.

Termenul pe care il au la dispozitie persoanele notificate este de 5 zile lucratoare de la data notificarii, asa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, cu modificarile ulterioare”.

Principalele reactii ale vedetelor Antena 3:

  • Radu Tudor: „O institutie guvernamentala – ANAF este o institutie guvernamentala – savarseste un abuz incredibil (…) Doresc sa multumesc guvernului Ciolos pentru ca gireaza aceasta actiune stalinista”
  • Mircea Badea, facand trimitere la faptul ca Ciolos era la ministerul Agriculturii cand a inceput DNA sa investigheze un posibil prejudiciu: „Acum dl Ciolos e primul ministru al Guvernului Romaniei. ANAF eu cred ca face ce i s-a spus (…) E un sistem securist care dicteaza”.
  • Adrian Ursu: „Acum poti sa vezi masura dispretului fata de cetatean. La ANAF (…) e un soi de lagar, unde oamenii sunt umiliti, nu e niciun fel de respect”
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img