spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeAngajați ai CNAIR au jefuit 2 oameni care au murit într-un accident...

Angajați ai CNAIR au jefuit 2 oameni care au murit într-un accident rutier

-

O anchetă a fost deschisă după ce patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier, la începutul acestei săptămâni, relatează Digi24.ro. Potrivit sursei citate, cei patru suspecți sunt cercetați în libertate.

- Reclama -

Accidentul rutier s-a produs luni, pe E85, la Șindrilița (județul Ilfov). A fost o coliziune între o mașină în care se aflau cele două persoane care au decedat – soț și soție – și un camion.

Potrivit Digi24, cei patru angajați ai Companiei de Drumuri au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma accidentului. Angajații CNAIR veniți la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate.

,,La data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 4 bărbați, angajați ai unei companii, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 6 septembrie a.c., odată cu intervenția de curățare a părții carosabile, ca urmare a accidentului rutier produs în afara localității Șindrilița din județul Ilfov, care a avut drept consecință decesul a 2 persoane, cei 4 bărbați ar fi sustras, din geanta uneia dintre persoanele decedate,  240 de lei și un telefon. În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.” a transmis IPJ Ilfov.

Compania de Drumuri a precizat într-o reacţie oficială că, pentru cei patru angajaţi se va propune desfacerea contractului de muncă : ,,Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercetare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse in aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e,din CCM, care mentionează conditiile in care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplinare grave.” a transmis Compania de Drumuri.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...