spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăPoliticaMITĂ LA #ECHIPACÂȘTIGĂTOARE/Cîțu: Cât vrei?

MITĂ LA #ECHIPACÂȘTIGĂTOARE/Cîțu: Cât vrei?

-

Europarlamentarul PNL Mircea Hava, unul din vechii baroni PDL din Ardeal, a dezvăluit la o ședință PNL la Sebeș că premierul Florin Cîțu ar fi încercat să cumpere susținerea sa. El a adus chiar și un martor care să îi susțină dezvăluirile, scrie Alba24.

- Reclama -

Mircea Hava: ”Port un pic de ranchiună celor care m-au mințit. Nu pot să zic, ca Băsescu, <rușine Dinu Patriciu>, eu nici măcar nu vă zic să vă fie rușine. Trebuie să fii om să îți fie rușine. (…) Abia aștept să se termine cu Bruxelles să mă întorc. Vă spun singur că mă voi întoarce. Să văd unde voi candida, pentru că minciuna câteodată trebuie pedepsită și mai ales modul în care este făcută”.Mai mult de atât, Mircea Hava a spus că el nu ”dansează nici cu Orban, nici cu Cîțu”.

Pentru a-și susține afirmațiile, Mircea Hava l-a chemat la microfon pe Marius Hațegan pentru a relata ce i-ar fi spus Florin Cîțu lui Mircea Hava, când premierul i-a cerut sprijinul acestuia, în lupta pentru șefia PNL.

”Ce a zis Cîțu către mine în momentul în care trebuia să facem mariajul.

Marius Hațegan a mers la microfon și a zis: <Cât vrei să o închidem acum>.

.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...