spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăDezvaluiriAnca Alexandrescu: Ofițer MAI, românul cu cea mai mare funcție în OMV...

Anca Alexandrescu: Ofițer MAI, românul cu cea mai mare funcție în OMV Petrom, cu nevasta la Ambasada Austriei și supervizor al Ministrului Dandana

-

Domnul Maximescu de la OMV Petrom, romanul cu cea mai mare functie in boardul companiei cu actionariat majoritar austriac, unde statul roman inca detine 20%, m-a trimis la Biroul de presa si n-a vrut sa-mi raspunda la intrebari fata in fata. Nu-i nimic! I le pun in direct, sa le auda o tara intreaga. Cum a ajuns el la 27 de ani sa fie trimis de Ministerul de interne la Bruxelles sa se ocupe, in 2007, de intrarea Romaniei in Schengen? Ce l-a recomandat? Cum e posibil ca in 2015 sa depuna declaratie de avere ca ofiter MAI si sa fie si director la OMV Petrom? Poate ne spun si autoritatile statului!, afirmă pe Facebook jurnalista Anca Alexandrescu care a declanșat pe Realitatea Plus o anchetă despre privatizarea Petrom.

- Reclama -

Si poate ne explica sotia domnului Maximescu, cum a ajuns din consilier europarlamentar de la Bruxelles, la Ambasada Austriei la Bucuresti. Si mai apoi in conducerea Deutsche Schule care a primit cadou 2 hectare de teren din avutia preluata de la statul roman. Si poate ne raspunde tot doamna cum a cumparat actiuni Petrom cand pretul era jos si dupa 7 luni a urcat pana la cer. O fi avut ceva informatii? Nuuu! Nu cred asa ceva! Dar poate ne spune sotul doamnei de ce anii trecuti a sustinut liberalizarea pietei energiei spunand ca oamenii trebuie sa primeasca ajutoare sa poata plati facturile si acum compania de la care ia bani muuulti, zice ca nu vrea sa plateasca taxa de solidaritate.Si poate ne raspunde si Virgil Popescu de ce domnul Maximescu, in calitate de reprezentant OMV Petrom i-a stat alaturi in vizita din februarie 2022 in Azerbaidjan si a avut acces la informatii secrete despre alternativele pe care Romania le cauta.Sunt atatea intrebari la care vor trebui sa raspunda acesti baieti! Muuulte! Pentru ca 20% din aceasta companie apartin statului roman. Adica romanilor. Ca si resursele pe care ei le exploateaza si din care iata fac profituri de 10 miliarde!!! Conform Constitutiei, resursele sunt ale Romaniei. Deci trebuie sa raspunda la orice intrebare pentru ca e de interes public, mai spune Maximescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img