spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeCazul "dolarilor rostogoliţi" duce la rețeaua lui Soros

Cazul „dolarilor rostogoliţi” duce la rețeaua lui Soros

-

Potrivit FIDESZ, tot mai multe semne arată că reţeaua lui George Soros se află în spatele susținerii campaniei stângii din Ungaria, a declarat, miercuri, directorul pentru comunicare al FIDESZ, într-o înregistrare video.

„Stânga este în continuare învăluită în tăcere în ceea ce priveşte ajutorul extern de patru miliarde de forinţi, însă imaginea devine mai clară și există tot mai multe semne că rețeaua lui George Soros se află în spatele acestui ajutor de miliarde de forinţi”, a afirmat István Hollik într-o înregistrare video remisă Agenţiei de Presă MTI.

- Advertisement -

Politicianul partidului de guvernământ a precizat că fostul director de comunicații al Partidului Socialist Ungar (MSZP), a „dezvăluit” într-un articol publicat pe platforma online al Radioului Europa Liberă că rețeaua lui George Soros ar putea fi în spatele sprijinului de patru miliarde de forinţi.

Pe lângă acesta – a continuat István Hollik – informaţiile de presă de miercuri mai relevă faptul că, cu câteva zile înainte de a ajunge primul transfer de bani din străinătate,

în perioada 18 – 20 februarie 2022 unul dintre liderii rețelei Soros, fiul lui George Soros, primarul general al Budapestei, Gergely Karácsony, și consilierul său principal, Dávid Korányi, care este şi preşedintele Fundaţiei Action for Democracy şi, totodată, cel care „a gestionat distribuirea banilor”, au fost cu toţii la München în același timp.
Din materialele date publicităţii de serviciile secrete s-a aflat că la patru zile de la această întâlnire prima tranşă de bani a şi sosit la Fundaţia Action for Democracy, „de unde dolarii au fost rostogoliţi mai departe către stânga ungară”, a spus István Hollik.

Directorul pentru comunicare al FIDESZ i-a cerut primarului general să-i spună cine se află de fapt în spatele sprijinului de patru miliarde de forinţi. „Deși Dávid Korányi a susținut anterior că sprijinul a venit din microdonații oferite de maghiarii din străinătate, acum a devenit clar că această afirmație nu este adevărată”, a mai spus István Hollik, care a adăugat că „acest caz este cea mai dură și brutală tentativă de influenţare din străinătate, în ultimii 30 de ani. István Hollik a afirmat, în acelaşi timp, că poporul ungar are dreptul să cunoască răspunsurile.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img