spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeAlin Isuf, noul prefect al județului Mehedinți, după ce funcția i-a revenit...

Alin Isuf, noul prefect al județului Mehedinți, după ce funcția i-a revenit Partidului Social Democrat în cadrul coaliției de guvernare

-

Alin Isuf a depus vineri jurământul în funcția de prefect al județului Mehedinți. Acesta a deținut până acum mai multe funcții în cadrul Consiliului Județean Mehedinți, cea mai recentă fiind aceea de director executiv al Direcției Resurse Umane. El a fost propus de PSD pentru funcția de prefect.

“Am convingerea că deși Consiliul Județean a pierdut un om valoros, Prefectura Mehedinți a câștigat un om integru, corect, care va îndeplini atribuțiile acestei funcții în spiritul Constituției și în interesul județului Mehedinți!

Din punct de vedere politic, nu vă ascund că am satisfacția că deși a trecut un an și jumătate de când am primit votul de încredere al mehedințenilor, acum echipa PSD ocupă cele mai importante 3 funcții din administrația publică județeană. Mă refer la funcția de președinte al Consiliului Județean, cea de primar al municipiului reședință de județ și de acum, și cea de prefect.

Îi asigur pe mehedințeni că prioritățile noastre sunt dezvoltarea județului și crearea condițiilor pentru siguranța și un trai mai bun al locuitorilor!”, a scris pe pagina sa de socializare, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Fostul prefect, Cristinel Pavel, a depus tot vineri, jurământul în funcția de subprefect al județului Mehedinți, fiind susținut de PNL.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...