ALADIN GEORGESCU, președintele CJ Mehedinti: “Suntem pregătiți pentru deszăpezirea drumurilor județene în caz de ninsori”

0

În contextul prognozelor meteorologice, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a anunțat că a dat ordinul de începere a lucrărilor de deszăpezire a drumurilor județene începând cu data de 1 decembrie, prntru zona de nord a județului Mehedinți, iar astăzi s-au verificat utilajele pentru intervenție.

“Pe baza operatorului care asigură deszăpezirea sunt 27 utilaje care vor fi folosite în caz de polei sau căderi însemnate de zăpadă. Este vorba despre autoutilitare dotate cu lamă și sărăriță, încărcătoare frontale, freze, automacara, trailer și buldozer.

Totodată, în stocuri, sunt 7500 tone material antiderapant.

În aceste condiții, operatorul a dat asigurări că intervențiile vor fi prompte pe toate cele trei loturi în care este împărțit județul pentru deszăpezire.

Facem apel și la conducătorii auto, să își ia măsurile de siguranță dacă pleacă la drum și să doteze autovehiculele cu anvelope de iarnă!”, a scris pe pagina sa de socializare, șeful CJ Mehedinți.