spot_img
22.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Vlad Nistor: Republica Franceză s-a trezit în fața unei provocări neașteptate....

Europarlamentarul Vlad Nistor: Republica Franceză s-a trezit în fața unei provocări neașteptate. Parlamentul francez a dezbătut modalitatea prin care guvernul poate tempera și, eventual, pune capăt reacției extrem de violente a populației față de restricțiile provocate de răspândirea virusului Covid-19 în departamentele de peste mări Martinica și Guadelupa

-

Republica Franceză s-a trezit în fața unei provocări neașteptate. Parlamentul francez a dezbătut modalitatea prin care guvernul poate tempera și, eventual, pune capăt reacției extrem de violente a populației față de restricțiile provocate de răspândirea virusului Covid-19 în departamentele de peste mări Martinica și Guadelupa, afirmă europarlamentarul PNL Vlad Nistor.

- Reclama -

Cele două insule paradisiace sunt în mijlocul unor revolte sociale fără precedent, acompaniate de distrugeri de proprietăți, incendieri de automobile și case, într-o dezordine generalizată și în contextul unei greve generale.Vom vedea exact măsurile pentru pacificare pe care Franța le va lua. Deocamdată, constatăm că restricțiile provoacă revolte de acest tip mai ales în părțile mai sărace ale mapamondului.Cazul Guadelupa și Martinica poate fi urmărit precum un exemplu de manual de către politicieni din restul lumii, înainte de a lua noi măsuri în contextul pandemiei, mai spune Nistor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img