ALADIN GEORGESCU: PNL ascunde violența simpatizanților săi, prin acuzații la adresa PSD

0
139

Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, susține, într-o postare pe Facebook că PNL a înscenat o tentativă de incendiere a unui autoturism în comuna Livezile și a dat vina pe fiul unui candidat PSD la Consiliul Local. În comună, la funcția de primar candidează cumnatul ministrului Economiei, Virgil Popescu, fost cadru SRI.

Declarația lui Aladin Georgescu:

La Livezile, ar fi fost vorba despre un scandal între un grup de persoane, simpatizanți PNL și fiul unuia dintre candidații PSD la Consiliul Local Livezile. Din păcate, totul a degenerat în acte de violență. S-au făcut două apeluri la 112, primul care anunța scandalul, făcut chiar de victimă, iar cel de-al doilea a anunțat incendierea autoturismului. Ne punem întrebarea, cum putea un bărbat transportat la spital cu ambulanța, cu traumatism cranio-facial, hemoragie conjunctivală și contuzii lombare, să mai incendieze mașina? Este o întrebare la care trebuie să răspundă autoritățile competente, în speță, Poliția Mehedinți. Cerem ca ancheta să fie făcută cu celeritate, astfel încât, să fie trași la răspundere vinovații, iar noi, să fim informați cu privire la cele întâmplate!

Victima transportată la Spital le-a declarat anchetatorilor astăzi, că a fost agresată de un grup de simpatizanți ai Partidului Național Liberal care se aflau la un botez și erau în stare de ebrietate. Ca să ascundă faptul că l-au lovit, lovituri în urma cărora a avut nevoie de îngrijiri medicale, au înscenat incendierea mașinii. De altfel, se pare că în autoturismul pretins incendiat s-a găsit și o țigară, dar, toate aceste detalii, trebuie să le confirme poliția.”, a scris Aladin Georgescu pe pagina sa de socializare.

În altă ordine de idei, am intrat în ultima săptămână de campanie electorală și asistăm, nu doar în Mehedinți, ci în toate județele unde Partidul Național Liberal nu are șanse  să câștige alegerile, la o serie de atacuri și provocări, prin care încearcă să denigreze membrii Partidului Social – Democrat. În speța de la Mehedinți, cumnatul ministrului Virgil Popescu, fost lucrător SRI, este candidat la funcția de primar în Livezile și de aici, se pot trage, cu ușurință, concluziile! Nu este exclus ca tocmai candidatul PNL să fie unul dintre agresori!

Îi asigur pe mehedințeni că din partea PSD nu au existat acte de violență nici în cazul acestui incident și mă dezic de astfel de practici! Noi am venit în fața oamenilor, cu fapte! Așteptam din partea PNL aceeași abordare, dar cum le lipsesc realizările, recurg la acuzații fanteziste. 

Membrii PNL au fost protagoniștii altei agresiuni petrecută în cursul săptămânii trecute, la Șimian, când un membru al echipei de campanie a PSD a fost amenințat cu sabia de un candidat PNL la funcția de consilier local. Cazul este, de asemenea, în cercetarea polițiștilor și așteptăm cât mai repede, să fie făcute publice rezultatele!

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PSD MEHEDINȚI, COD MANDATAR: 21200019