ALADIN GEORGESCU: ”CJ Mehedinți este asaltat de controale de la Ministerul Dezvoltării pe proiectele pe care le implementăm!”

0

Consiliul Județean Mehedinți a anunțat astăzi, că proiectul derulat, cu fonduri europene, pentru modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a ajuns într-o fază avansată, fiind deja lansată licitația pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție.

Termenul pentru depunerea ofertelor este data de 9 octombrie 2020.

În acest context, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, susține că instituția pe care o conduce este asaltată de controale de la Ministerul Dezvoltării, în această perioadă. Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Cristinel Pavel, i-ar fi cerut ministrului Grindă să trimită echipe de control la Mehedinți, cu scopul de a bloca aceste proiecte, ca să aibă el subiecte de atac, în campania electorală, la adresa președintelui în funcție.  

”Acesta este cel mai important proiect din cele 6 derulate de Consiliul Județean Mehedinți pentru modernizarea infrastructurii de sănătate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și vă asigur că toate se vor implementa, spre disperarea fostului prefect, care își face campanie mințind cu nerușinare în scopul de a denigra munca angajaților Consiliului Județean. Nu s-a oprit aici! A reclamat toate proiectele noastre la Ministerul Dezvoltării cu scopul de a le bloca, să aibă și el subiecte de campanie, în lipsă totală de inspirație și inițiativă pentru altele noi. Cât de josnic mai poate coborî acest individ dacă a ajuns să oprească investiții importante pentru infrastructura rutieră și cea de sănătate din Mehedinți?! Suntem asaltați de controale pe toate obiectivele!  Vă asigur că vom depăși toate aceste răutăți, vom implementa toate proiectele pentru care am atras fonduri europene și vom accesa altele noi!

Nu pot alții minți cât putem noi munci și am convingerea că mehedințenii știu acest lucru!”, a scris Aladin Georgescu pe pagina sa de Facebook.

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PSD MEHEDINȚI, COD MANDATAR: 21200019