Ajutor pentru Ucraina: Opt tone de alimente au fost strânse în Mehedinți pentru refugiații din Ucraina.

0

În cadrul campaniei de strângere de alimente neperisabile și produse de strictă necesitate, derulată în județul Mehedinți, pentru refugiații din Ucraina, s-au strâns până acum, sume de bani din care s-au cumpărat alimente și produse de igienă care au fost sortate și transportate în cursul serii de miercuri, în Capitală.

Consiliul Județean Mehedinți a alocat suma de 50 000 Filialei Mehedinți a Crucii Roșii pentru a sprijini campania demarată la începutul lunii martie.

La donația Consiliului Județean s-au adăugat cele ale Organizației Mehedinți a Tineretului Social Democrat (TSD), persoanelor fizice și agenților economici din Mehedinți și s-au cumpărat 8 tone de produse care vor ajunge la refugiații din Ucraina.

Am considerat că trebuie să sprijinim cauza celor care au plecat din calea războiului și mă bucur că acum, produsele cumpărate le vor fi de folos! Nu este o sumă mare, dar am vrut să dăm un mesaj de susținere și să încurajăm astfel de acte. Din puținul nostru, putem să-i ajutăm pe cei aflați în nevoie!

Campania continuă și pe parcursul acestei luni, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți și al voluntarilor.