spot_img
0.1 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăJustitieCiolacu după condamnarea Baronului Roșu Ciorăpel: Aştept întâi o decizie politică din...

Ciolacu după condamnarea Baronului Roșu Ciorăpel: Aştept întâi o decizie politică din partea domnului Arsene

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că a avut o discuţie „normală, ca între colegi, între camarazi” cu Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, condamnat, în primă instanţă, la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă. „În următoarele zile voi avea o discuţie şi în ceea ce priveşte decizia politică a dlui Arsene (…) Cred că este corect şi colegial să aştept întâi o decizie politică din partea domnului Arsene”, adaugă Ciolacu.

- Reclama -

„Am avut o discuţie, astăzi, telefonică, cu domnul Arsene, era normal să nu abordăm… am avut o discuţie normală, ca între colegi, între camarazi până la urmă, şi era normal că nu era într-o situaţie foarte convenabilă. În următoarele zile voi avea o discuţie şi în ceea ce priveşte decizia politică a domnului Arsene”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

Întrebat dacă aşteaptă o decizie politică din partea lui Arsene, Ciolacu a răspuns: „Cred că este corect şi colegial să aştept întâi o decizie politică din partea domnului Arsene. E mult prea proaspăt, repet, am avut o discuţie telefonică, urmează ca mâine şi poimâine să avem alte discuţii. Nu e un moment fericit nici pentru domnul Arsene, nici pentru familia domniei sale, nici pentru partid”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia instanţei nu este definitivă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img