spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăALEGERI 2020Afacerile murdare ale liberalului care vindea slujbe la stat: 42 de hectare...

Afacerile murdare ale liberalului care vindea slujbe la stat: 42 de hectare Oltchim

-

Am rezolvat zilele acestea un mare mister (şi mulţumesc public presei locale pentru ajutor!): am descoperit cu ce se ocupă, de fapt, viceprimarul Virgil Pîrvulescu. Şi mi-am dat seama că, având o ”fişă a postului” atât de încărcată – în care ba este în campanie electorală (că tot îi place teribil) pentru preşedinţia PNL-ului local, ba joacă rolul unui fel de AJOFM pentru liberalii fără loc de muncă, ba se ceartă cu un director de şcoală că nu i-a rezolvat unui fruntaş liberal solicitările cam ilegale – nu are de unde să mai găsească timp şi pentru alte activităţi administrative, necesare cu adevărat cetăţenilor, spune într-o declarație pentru Ziarul de Vâlcea Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Vâlcea.

- Reclama -

O inregistrare incendiara a sedintei PNL Ramnicu Valcea! Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu, cel  care candideaza la functia de presedinte al Organizatiei Municipale, le spune membrilor PNL din Ramnic, cu subiect si predicat, ca daca il vor vota pe el ii va angaja la doua societati comerciale de stat din subordinea Consiliului Local. Este vorba de societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA, dezvaluia recent Ziarul de Vâlcea.

Ce spune Mircia Gutau:

Dar am mai aflat (e bine şi aşa, dacă tot nu vrea să facă, după cum s-ar cuveni, un raport de activitate) şi stadiul demersurilor pe care viceprimarul Virgil Pîrvulescu le face pentru aducerea unor terenuri la municipiu, dar şi despre felul în care îşi pregăteşte justificarea unui destul de previzibil eşec. Pentru că – zice viceprimarul liberal în înregistrările comentate copios şi savuros în mediul on-line – pe cele 42 de hectare ale fostului Oltchim s-a oferit să le CUMPERE (păi nu rămăsese vorba că le aduce GRATUIT?), iar cât priveşte terenurile fostei UM Vlădeşti, ele vor veni la municipiu, dar condiţionat pentru ridicarea exclusiv a unui spital de îngrijiri paliative, a unui hub IT şi unui cluster de industria ospitalităţii. Adică, în cuvinte mai puţin pretenţioase şi pe înţelesul tuturor: un spital pentru bolnavii aflaţi în fază terminală, o clădire de birouri şi o şcoală de ospătari. Dacă nu sunt acceptate aceste investiţii (şi doar acestea!), Râmnicul nu primeşte terenurile în cauză. Iar viceprimarul cu multiple personalităţi va putea atunci să zică: eu vi le-am adus, dar voi nu le-aţi vrut!, bucuros că a mai bifat încă un ”succes” în favoarea cetăţenilor!

Între timp, lătrăii din suita sa personală şi-au intensificat în ultimele zile gălăgia din on-line pentru a acoperi lovitura cumplită de imagine pe care Virgil Pîrvulescu a primit-o după publicarea înregistrărilor cu discuţiile avute cu staff-ul său de campanie. Inutil însă: râmnicenii – şi sper că şi acei (mulţi) liberali adevăraţi, pe care îi respect pentru calitatea lor umană şi pentru ataşamentul pentru valorile reale ale oraşului – s-au lămurit ce hram poartă cel care, cu un tupeu formidabil, le-a confiscat partidul, le-a compromis demnitatea politică şi ameninţă să distrugă orice urmă de simpatie în rândul comunităţii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...