spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăALEGERI 2020Înregistrare incendiară din PNL: Vă angajez la stat dacă mă votați

Înregistrare incendiară din PNL: Vă angajez la stat dacă mă votați

-

Inregistrare incendiara a sedintei PNL Ramnicu Valcea! Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu, cel  care candideaza la functia de presedinte al Organizatiei Municipale, le spune membrilor PNL din Ramnic, cu subiect si predicat, ca daca il vor vota pe el ii va angaja la doua societati comerciale de stat din subordinea Consiliului Local. Este vorba de societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA, transmite Ziarul de Vâlcea.

- Reclama -

Iata ce le spune membrilor PNL din Ramnicu Valcea – viceprimarul Virgil Pirvulescu:

Poate ca unii dintre dumneavoastra aveti probleme cu locurile de  munca… va trebui sa va ajutam, nu-mi cereti lucruri imposibile, dar lucrurile posibile,  aveti cuvantul meu de onoare – le voi rezolva! Si in cele 2 societati unde suntem deja majoritari, vorbesc de ETA si Piete Prest, vom reusi sa facem treaba (NR – adica sa fie angajati lipitorii de afise ai PNL si pusi pe liber specialistii din cele doua societati!), v-am zis sa nu rascolim zonele acum decat dupa alegerile de la municipiu (NR – alegerile pentru functia de presedinte al PNL Ramnicu Valcea, unde Pirvulescu este candidat, deocamdata, unic). Dupa alegerile de la municipiu – cuvantul de ordine va fi forta si membrii PNL!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...