AFACEREA TABLĂ PENTRU COSTEL: Raluca Turcan vrea demisia lui Alexe

0
52

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan îşi exprimă credinţa conform căreia preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, urmărit penal pentru fapte de corupţie, „va lăsa partea juridică să îşi urmeze cursul şi să nu interfereze cu activitatea domniei sale publică”. „De fiecare dată când sunt speţe de genul acesta, oricât de greu ţi-ar fi, uman, să te raportezi, mai ales dacă este vorba de un coleg, gândeşti în propriul set de valori şi nu cred că ar trebui să ajungi să fie subiect public dacă rămâi sau nu în funcţia publică, ci să laşi justiţia să îşi facă datoria”, a adăugat Raluca Turcan conform news.ro.

„O să vedem ce se va întâmpla zilele următoare. Eu nu pot să mă dezic de ceea ce am susţinut totdeauna. Amintiţi-vă că am fost unul dintre cei mai vocali purtători de mesaj pentru integritatea în funcţia publică, pentru funcţionarea corectă a justiţiei şi nici eu nu pot să fac rabat de la aceste cerinţe de integritate. Şi de fiecare dată când sunt speţe de genul acesta, oricât de greu ţi-ar fi, uman, să te raportezi, mai ales dacă este vorba de un coleg, gândeşti în propriul set de valori şi nu cred că ar trebui să ajungi să fie subiect public dacă rămâi sau nu în funcţia publică, ci să laşi justiţia să îşi facă datoria”, a adăugat Raluca Turcan.  

Întrebată dacă aşteaptă ca Alexe să ia o decizie în sensul renunţării la funcţia pe care o deţine, Turcan a răspuns afirmativ.