spot_img
13.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeSCHIMBARE DE ATITUDINE: Kelemen Hunor acceptă desființarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din...

SCHIMBARE DE ATITUDINE: Kelemen Hunor acceptă desființarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie

-

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marţi seara că poate accepta desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), dar problema este dacă există un control în interiorul Justiţiei pentru cei care eventual greşesc, mai ales intenţionat, susţinând că trebuie găsită o formulă de echilibru în cadrul sistemului.

- Reclama -

Pânaă acum UDMR nu accepta desființarea SIIJ.

„În acest moment, trebuie o dezbatere, va fi o dezbatere în Parlament şi prin lege se poate desfiinţa. Eu pot accepta şi accept desfiinţarea acestei structuri, dar trebuie să găseşti o formulă de echilibru, că nu pot accepta că magistraţii nu greşesc niciodată şi dacă greşesc trebuie să închidem ochii. Aşa cum nici când cetăţenii greşesc nu trebuie să închidem ochii, nici în cazul magistraţilor. Şi în interiorul sistemului trebuie găsit un echilibru, asta este părerea mea, punctul meu de vedere foarte simplu exprimat. Fiindcă, dacă intrăm în multe, multe amănunte, vom vedea că şi unii au dreptate şi alţii au dreptate. Din păcate, la noi, cazi dintr-o extremă în alta şi ar trebui să te opreşti undeva la mijloc, pendulul să se oprească la mijloc, fiindcă dacă de fiecare dată mergi într-o parte, permanent ai impresia că există o distorsionare, lipsa de echilibru”, a declarat Kelemen Hunor, la Antena 3. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img