spot_img
4.7 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăhighlightACUZAȚII GRAVE LA ADRESA MONICĂI MACOVEI: A ajuns europarlamentar cu banii...

ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA MONICĂI MACOVEI: A ajuns europarlamentar cu banii negri ai lui Dorin Cocoș

-

Un atac dur la adresa Monicăi Macovei îl declanșează pe facebook avocata Elenina Nicuț, membru fondator al Mișcării Populare, care a demisionat acum un an din PMP. În ziua în care Macovei și-a lansat platforma propriului partid, Nicuț îi reamintește Monicăi Macovei că a ajuns europarlamentar pe banii negri procurați de Cocoș și Sandu. Elenina Nicuț îi cere Monicăi Macovei să demisioneze din postul de europarlamentar.  Nicuț îi aduce și alte acuzații Monicăi Macovei.

POSTAREA ELENINEI NICUȚ PE FACEBOOK:

- Advertisement -

Dna Macovei ne tine iar lectii de morala si integritate.Uita insa ca in campania din 2009 pentru europarlamentare nu a donat niciun leu la partid (http://lege5.ro/…/cuantumul-total-al-sumelor-provenite-din-…), prin urmare si-a facut campanie si si-a castigat locul de europarlamentar pe banii altuia, inclusiv pe banii negri pompati de Gabriel Sandu si Cocos, potrivit declaratiilor acestora date in dosar (http://www.digi24.ro/…/DNA+Mita+din+Microsoft+ajungea+in+co…; http://stiri.tvr.ro/dorin-cocos-s-a-autodenuntat-la-dna-am-…).

Uita si faptul ca a tacut chitic in 2013-2014 pentru a fi validata pe lista de candidati (http://www.agerpres.ro/…/stolojan-boagiu-macovei-barbu-si-z…, selecta compania lui Zlotea, btw, recent trimis si el in judecata in legatura cu bani negri pompati in PDL…) de catre seful de partid, Videanu, urmarit penal de DIICOT inca din septembrie 2013, suficient de prieten cu sefa DIICOT incat sa obtina ridicarea pe sestache a sechestrului.

- Advertisement -

O minima morala i-ar impune dnei Macovei sa renunte la functia actuala dobandita prin intermediul PDL si sa fie mai decenta in infierarea clasei politice de pe urma careia a profitat material si politic din plin, sau cel putin sa-si asume si domnia sa esecul acesteia.

Dar nu, dna Macovei va continua sa incerce sa convinga lumea ca s-a nascut abia ieri din spuma marii. Pentru ca, nu-i asa, romani suntem, iar cand e rost de treburi rusinoase o rezolvam simplu: „spalata e ca noua”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img