ABUZURI PSD/ Primarul din Focșani percheziții la locuința unui consilier PNL

0
138

Percheziții abuzive în stil securist ale Corpului de Control al primarului PSD Cristi Misăilă (n.red- primarul Focșaniului). Anchetă și control cu Poliția Locală la locuința consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu, după criticile aduse primarului ”Taxailă”. Ana Maria Dimitriu, la un pas să ajungă la Spital. Doar pe vremea Securității lui Ceaușescu se mai petreceau astfel de abuzuri!, scrie Vrancea Media.

La nici 24 de ore de la ședința ordinară a Consiliului Local Focșani și la o oră după conferința de presă, Ana Maria Dimitriu, consilier local PNL, s-a trezit percheziționată și verificată acasă de către Corpul de Control al primarului Cristi Misăilă.

Ana Maria Dimitriu l-a criticat dur pe primar pentru numărul mare de inspectori din Corpul său de control, 19 la număr, dar și pentru alte cheltuieli exorbitante pe care Misăilă vrea să le facă, din banii focșănenilor.

Deranjat de criticile mele și de faptul că nu vreau să tolerez abuzurile pe care le face, primarul Misăilă a trecut la o nouă fază de intimidare și abuz la adresa consilierilor locali ai PNL. Astăzi a venit rândul meu… După conferința de presă în care l-am criticat din nou, edilul poreclit ”Taxailă”, pentru că vrea să introducă taxa de locuit în Focșani, și-a trimis astăzi (orele 14.00) Corpul de Control și Poliția Locală la locuința ANL în care stau. Musafirul pe care îl aveam a fost agresat verbal de către inspectorul Ana Maria Apostu, venită într-un control abuziv, fără ordin de serviciu, fără a se legitima, fără a-mi declara scopul verificării, în afara orelor de verificare (luni – vineri 17.00 – 19.00 / sâmbăta 9.00 – 11.00) și fără a-mi arăta dispoziția de verificare încât să o pot citi în detaliu. Doar pe vremea Securității lui Ceaușescu se mai petreceau astfel de abuzuri! Nu am nici un dubiu că ceea ce mi s-a întâmplat astăzi este ca urmare a atitudinii mele la adresa primarului. Nu cred în coincidențe. Voi face o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva primarului Cristi Misăilă, împotriva șefului Corpului de Control al primarului, a inspectoarei și polițistului veniți în control și împotriva șefului Poliției Locale, a declarat Ana Maria Dimitriu.