Deputații PSD și PNL și-au crescut bugetul cu 36%

0

Bugetul Camerei pe 2018 a fost adoptat în această seară în plen cu o majorare incredibilă, de 36%. Deputaţii PNL, patrioții care au protestat azi energic contra comunicatului lui Dragnea și Tăriceanu privind Departamentul de Stat, s-au calmat brusc cînd a venit vorba de bani mai mulți în beneficiul propriu și au fraternizat cu cei la PSD și ALDE, scrie Inpolitics.

Din 69 de deputați PNL, 67 au votat favorabil creșterea nesimțită de buget, doar Adriana Săftoiu și Gheorghe Tinel votînd împotrivă. Toţi deputaţii USR au votat împotrivă, dar inutil, pentru că plenul Camerei Deputaţilor a adoptat majorarea uriașă cu 173 de voturi „pentru”, 24 de voturi „împotrivă” şi 2 abţineri.

”Am votat împotriva bugetului nu pentru că e mare sau pentru că e mic, ci pentru că înainte să ne votăm majorarea bugetului Camerei Deputaţilor cu aprope 36% aş fi fost atât de bucuroasă ca după două sesiuni să ne modificăm măcar programul. Din 329 de parlamentari, azi suntem prezenţi 185”, a spus deputatul PNL Adriana Săftoiu, conform Mediafax.