spot_img
13.2 C
București
vineri, martie 29, 2024
AcasăEconomieAgriculturaCARDURILE MIGRANȚILOR MUSULMANI: Comisia Europeană împarte carduri bancare nenominale unor indivizi pe...

CARDURILE MIGRANȚILOR MUSULMANI: Comisia Europeană împarte carduri bancare nenominale unor indivizi pe care nu îi cunoaştem, nu se ştie ce vor şi dintre care mulţi devin terorişti, infractori, deci ameninţă siguranţa europenilor

-

Cazul cardului şi al vizei de imigrant arată faptul că cei care susţin migraţia se apără considerând instituţiile europene ca fiind „agenţii de transport marfă”; în opinia lor acesta este interesul continentului – a declarat Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei, vineri, în emisiunea „Jó reggelt!” (Bună dimineaţa!) a postului Radio Kossuth.

Toate acestea sunt, din perspectiva Ungariei, deosebit de dezavantajoase, semnalând totodată că se aşteaptă la o schimbare în această privinţă, doar după alegerile europarlamentare din mai anul viitor.

- Advertisement -

Despre aşa-numitul card de imigrant, premierul a spus: în timp ce “autorităţile îi strâng pe europeni de gât, în mod permanent” în numele luptei împotriva spălării banilor, Comisia Europeană împarte carduri bancare nenominale unor indivizi pe care nu îi cunoaştem, nu se ştie ce vor şi dintre care mulţi devin terorişti, infractori, deci ameninţă siguranţa europenilor. Este legitimă întrebarea: de ce se întâmplă toate acestea, de unde vin banii, sunt cheltuiţi banii proprii ai UE – eventual cei plătiţi de către maghiari din propriile buzunare – a adăugat Orbán, afirmând că europarlamentarii Fidesz nu vor lăsa cazul aşa, vor face cercetări. 

Despre viza de imigrant, Orbán a comentat: aceasta este o deschidere a porţii, prin intermediul căreia fluxul de imigranţi poate năvăli, din nou, în Europa. Pe tema Brexit-ului, premierul ungar a menţionat: Bruxelles-ul nu a fost capabil să ţină migranţii în afara Europei, dar nici nu a fost capabil să păstreze Marea Britanie în rândurile UE. Bruxelles-ul a comis serioase greşeli politice, care au condus la Brexit – a spus şeful Guvernului Ungariei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img