spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriSCANDALUL DE LA REALITATEA: Veste proastă pentru “Moș Oreste și prietenii lui”

SCANDALUL DE LA REALITATEA: Veste proastă pentru “Moș Oreste și prietenii lui”

-

Am o veste proastă pentru “Moș Oreste și prietenii lui”: sunt mulți jurnaliști care cunosc, au aflat, au verificat informațiile date de mine (și pe cele pe care încă nu le-am dat) S-ar putea ca postacii de pe Facebook ai neghiobului să aibă mult de lucru în perioada următoare. O. Teodorescu, DA sau NU? Știai sau nu știai de falsul grosolan cu care fostul parlamentar PSD, Traian Rece, voia să scoată 164 milioane de euro în capitalul social al firmei (complet fictiv)? Hai, minte-ne frumos, dar ține cont că suntem mai mulți. Colegi de ai tăi de platou. Știi bine, a scris pe facebook Alexandru Căutiș, colaborator al Realitatea TV. 

Căutiș a vorbit primul de afacerea Oreste-Traian Rece.

- Advertisement -

Îi adresez public o întrebare lui Oreste Teodorescu: DA sau NU? Când l-ai dus la Realitatea TV pe Traian Rece știai că acesta a folosit un act cu ștampila BNR falsificată pentru a introduce o fictivă (scriptică) majorare de capital în societatea sa de 164 milioane de euro? Îți spusese cineva de acest lucru, îți arătase careva hârtia de la BNR care atestă falsul? Da sau nu? Răspunde cu DA sau cu NU, apoi bagă ce știi tu, din alea cu KGB, Mossad, Rusia, vânduții la PSD etc. Știai? – DA. Sau nu știai? – NU. Este un episod grav, pe care, dacă nu ești vinovat, ai datoria să-l lămurești rapid public. Pentru că acuzația este foarte gravă. Nu s-a mai auzit în România ca cineva să uzeze de un act având ștampila BNR falsificată! DA sau NU, știai de acest fapt când l-ai dus pe Rece în studio la Rareș? Să vedem cine i-a vrut răul lui Rareș. O anchetă DIICOT era în desfășurare la data în care tu l-ai dus pe Traian Rece în studio, ca victimă, nu ca escroc.Update: Mossadul mi-a transmis acum cifrat că nu acceptă raspuns de genul Ken ve Lo (și da și nu), a mai scris Căutiș,

UPDATE: Sper că ați urmărit mesajele lui Rareș și Cozmin. Tuturor celor care m-au înjurat că mă iau de “eroul”, “luptătorul” O Teodorescu, le transmit să fie mai atenți la manipulări. Dacă v-aș da toate detaliile v-ați îngrozi! Fiți lucizi și consumați presă obiectivă!, a scris mai apoi Căutiș.

- Advertisement -

Rareș Bogdan a anunțat sâmbătă seară că își reia emisiunea de la Realitatea TV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img