spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalize47 de km de drumuri județene dâmbovițene intră în modernizare

47 de km de drumuri județene dâmbovițene intră în modernizare

-

47 de km de drumuri județene dâmbovițene v vor intra într-un amplu proiect de reabiltare și modernizare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a anunțat președintele CJ Dâmbovița Corneliu Ștefan pe Facebook.

Comunele tranzitate de aceste drumuri sunt Moroeni, Șelaru, Malu cu Flori, Pucheni, Brănești, Glodeni și Runcu, iar lucrările sunt următoarele:🚧 Modernizarea DJ 714, Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului. Lungimea acestui sector de drum este de 4,5 km;🚧 Modernizarea DJ 503 și DJ 611 pe traseul limită județ Teleorman – Glogoveanu – Fierbinți – limită județ Argeș, etapa a doua a acestui proiect. Vor fi modernizați 7,6 km de drum;🚧 Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 714 Glod – Sanatoriu Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Lucrările de aici sunt mai complexe datorită lungimii drumului, 21,6 km, dar și a faptului că obiectivul cuprinde construirea unui pod nou cu o lungime de 70 de metri și a 2,5-3,5 km de drum nou care să ocolească satul Glod;🚧 Reabilitarea și modernizarea a 6,7 km ai DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni; Reabilitarea și modernizarea DJ 716 Priboiu – Glodeni. Aici vorbim de lucrări care se vor desfășura pe 4 km de drum județean;🚧 Reabilitare 2,1 km DJ 712 A Runcu – Râul Alb. ✅ Valoarea totală a finanțării necesare pentru aceste proiecte este de aproape 211.000.000 de lei, a precizat Ștefan.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...