AcasăFapt DiversAmbasada SUA de la București a anulat pe termen nelimitat toate programările...

Ambasada SUA de la București a anulat pe termen nelimitat toate programările pentru vizele de turism și afaceri

-

Ambasada SUA de la București a anulat pe termen nelimitat toate programările pentru vizele de turism și afaceri. Motivul invocat de autoritățile americane este creșterea alarmantă a cazurilor de infectare cu SARS-Cov-2 în România.

Departamentul de Stat al SUA a transmis săptămâna aceasta o alertă de călătorie de gradul 4, cel mai ridicat nivel, emisă de Centrele pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), prin care le solicită cetăţenilor americani să evite călătoriile în România din cauza situaţiei epidemiologice provocate de înmulţirea cazurilor de COVID-19.

”Evitaţi călătoriile în România”, iar ”dacă trebuie să călătoriţi în România, asiguraţi-vă înainte că sunteţi vaccinaţi cu schema completă”, menţionează CDC în alerta emisă, avertizând în acelaşi timp că ”din cauza situaţiei actuale din România chiar şi persoanele vaccinate cu schema completă pot risca să contacteze şi să răspândească variante de COVID-19”

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...