spot_img
0.5 C
București
sâmbătă, ianuarie 29, 2022
AcasăAnalizeVaporul destinat copiilor cu dizabilități inaugurat de Raluca Turcan s-a scufundat

Vaporul destinat copiilor cu dizabilități inaugurat de Raluca Turcan s-a scufundat

-

Un vapor destinat copiilor cu dizabilități, inaugurat în urmă cu trei săptămâni în localitatea tulceană Mahmudia, s-a scufundat, la bordul acestuia nefiind la acel moment nicio persoană. Specialiștii Căpităniei Portului Tulcea nu au identificat urme de poluare în zonă, iar șenalul navigabil nu este blocat. La inaugurare a participat și ministrul Muncii ,Raluca Turcan. Subprefectul județului Tulcea, Nicolae Topoleanu, care îndeplinește atribuțiile de prefect, a declarat pentru News.ro, că apa s-a retras la un moment dat și pentru că pe vapor nu se afla nicio persoană să ia anumite măsuri care se impuneau în acest caz, acesta s-a înclinat și a intrat apă prin gurile de aerisire ale băilor.

Inaugurarea acestui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară, care urma să asigure servicii de recuperare pentru aproximativ 100 de copii din Delta Dunării, a avut loc în data de 22 septembrie, la Mahmudia, la eveniment fiind prezent și ministrul Muncii, Raluca Turcan.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială