spot_img
36.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăExterneZiua în care DSK va vorbi la procesul pentru proxenetism VIDEO: TREI...

Ziua în care DSK va vorbi la procesul pentru proxenetism VIDEO: TREI MEMBRE FEMEN S-AR URCAT PE LIMUZINA FOSTULUI ȘEF AL FMI

-

Procesul în care Dominique Strauss-Kahn este urmărit pentru proxenetism a intrat ieri în a doua săptămânà de dezbateri. Fostul director FMI şi cei 13 coacuzaţi ai săi sunt sunt judecaţi de tribunalul din Lille într-o afacere de proxenetism. Ex-favoritul sondajelor de opinie pentru prezidentialele din 2012 este audiat astăzi pentru prima dată la bara tribunalului corecţional, transmite Radio France Internationale.
FRANCE-TRIAL-PROSTITUTION-FEMEN
Fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) Dominique Strauss-Kahn, audiat, marţi, la Lille, în cadrul procesului „Carlton”, a fost întâmpinat de trei membre ale grupului Femen la sosirea sa la tribunal, relatează postul de televiziune BFMTV. După acest incident, Strauss-Kahn, îmbrăcat într-un costum bleumarin şi cămaşă albă, a ajuns în sala de judecată cu o figură impasibilă şi sobră.

Gustul lui Dominique Strauss-Kahn pentru seratele zise « fine », apetitul său sexual şi practicile sale la aceste « petreceri » libertine riscă să fie principalele teme ce se vor aborda de azi şi până vineri.
DSK are trei zile la dispoziţie ca să-i convingă pe judecători că nu ştia că femeile care veneau cu el la petreceri erau prostituate. Două dintre aceste femei vor depune însă mărturie la proces iar confruntarea cu ele se anunţă de pe acum momentul cel mai dur pentru fostul favorit al stângii social-democrate franceze.
Strauss-Kahn a declarat dintotdeauna că pentru el respectivele femei de care dispunea – uneori şi câte opt într-o seară – erau simple amatoare de libertinaj. Acuzarea consideră argumentul cam naiv şi crede mai mult în declaraţiile participantelor. În timpul anchetei acestea au povestit cu lux de amănunte « măcelul » la care erau supuse când « regele petrecerii », adică DSK, era prezent.
Audierea de astăzi în cursul căreia Dominique Strauss-Kahn va fi confruntat pentru prima dată cu mărturia Mouniei, o fostă prostituată care l-a cunoscut, se anunţă « fierbinte ». « Tribunalul nu este însă gardianul ordinii morale ci al dreptului şi al bunei aplicării a acestuia » prevenise încă de la începutul procesului preşedintele tribunalului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img