spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăMehedințiZilele Orșovei: "Frumosul oraș de la Dunăre, care este poarta de intrare...

Zilele Orșovei: „Frumosul oraș de la Dunăre, care este poarta de intrare în Clisura Dunării, arată din ce în ce mai bine”

-

Municipiul Orșova este în sărbătoare zilele acestea când sunt organizate Zilele Orașului.

- Reclama -

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la deschiderea evenimentelor artistice alături de prefectul județului, Alin Isuf, senatorul Liviu Mazilu, secretarul de stat, Bogdan Simcea, vicepreședintele Consiliului Județean, Ionică Negru, primarul comunei Eșelnița, Marius Vâșcă, dar și consilieri județeni și locali.

“M-am bucurat să văd mulți turiști la Orșova, din multe zone ale țării! Frumosul oraș de la Dunăre, care este poarta de intrare în Clisura Dunării, arată din ce în ce mai bine. S-au făcut investiții în ultimii ani, sigur că mai sunt multe de făcut și se vor mai face!Am sprijinit proiectele Consiliului Local Orșova și pe cele ale primarului Marius Stoica și o voi face în continuare!Zilele municipiului Orșova sunt programate să se desfășoare pe parcursul a 4 zile și se vor încheia luni, în seara zilei de Sfânta Marie!La mulți ani tuturor locuitorilor din Orșova!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...